2.03.2009

Fang i més Fang



Dia 1-02-09

Sortideta típica de diumenge però a la vegada diferent ja que la presencia del fang ens va fer sofrir molt.
A les 8.30 sortida del parc de la bassa per iniciar una nova ruta, nomes ens vam presentar jo (Sergi) David. P, Llorenç. M i Joan Pujol.
La ruta era anar en direcció a la Fatarella baixant per Corbera d’Ebre i agafant un tros de carretera a Camposines per poder accedir a la carretera vella de la Fatarella . Allí el tema del fang ja anava augmentant i les bicis anaven més malament.
En arribar a la Fatarella ‘’algú’’ va tenir la brillant idea d'anar a esmorzar i així es va fer, el menú no el dic per no ofendre la imatge dels ciclistes jeje un plat combinat ( patates, llonganissa, ous cuits)
En acabar vam tornar a emprendre el viatge cap al poble ja amb més problemes tècnics a escassos kilòmetres de la Fatarella, David va petar la patilla del canvi i vam posar pinyó fix. L'abundància del fang total i la desorientació que portàvem ens va fer que tinguéssim que anar caminant un bon trosset amb aquelles bicis carregades de fang.
Al final vam poder arribar al poble a la 13.30 amb un total de 40 kilòmetres
Fixeu-vos en la foto de David (casc blau) treient fang i sense canvi.

1 comentari:

  1. Bones Sergi,

    les fotos de la carrera de la Estanca que me vas comentar, les pots enviar si vols a jcugat161@hotmail.com o a pinyofixofata@hotmail.com

    Gracies i ens veiem!!!!!!!!!!!!

    Cugat

    ResponElimina